Free Shipping in Malaysia for order RM120

Cart

Your cart is currently empty.

Safer Optics Anti-Blue Light Eyewear Untuk Anak-Anak Yang Suka Gajet

Kalau pergi klinik ke atau mana-mana tempat diluar, mesti TB perasan ramai sangat anak-anak yang leka dengan gajet, sememangnya zaman sekarang ni dah jadi kebiasaannya anak-anak bermain dengan gajet untuk...

Read More

Cermin Mata Anti Blue Light untuk Anak

Safer optics cermin mata anti blue light | Paling risau bila dedahkan anak dengan gadget. Risau takut mata anak jadi rabun dek kerana blue light yang ada pada gadget, walaupun...

Read More

SaferOptics Anti-Blue Light Eyewear Melindungi Mata Kanak-Kanak Dari Skrin dan Peranti Digital

SaferOptics Anti-Blue Light Eyewear Melindungi Mata Kanak-Kanak Dari Skrin Digital |  Sebagai seorang ibu, sukar nak halang anak daripada melihat gadget langsung sebab mereka ni lahir pada generasi kini yang...

Read More

SaferOptics Anti Blue Light Glasses Melindungi Mata Anak Anda

Dalam dunia serba moden hari ini, boleh dikatakan semua orang mempunyai dan menggunakan telefon pintar.  Penggunaan telefon ini tidak terhad kepada kepada golongan dewasa sahaja malahan kanak kanak juga. Dari orang...

Read More

Safer Optics Anti-Blue Light Eyewear Cermin Mata Selamat Untuk Anak-anak

Anak-anak zaman sekarang semuanya pandai main gajet. Kebanyakannya suka tengok video dan juga main game. Ada juga yang suka swafoto. Jarang nak jumpa yang tak suka dengan gajet. Pantang nampak...

Read More

How SaferOptics Saved My Daughter's Vision

As a mom, I was quite skeptical at first. Would these glasses cause harm to my girl's eyes? 👀 As those old aunties say, "Kids shouldn't wear glasses because it...

Read More

Cermin Mata Anti Blue Light SaferOptics - Lindungi Mata Anak Anda

Sejak PKP, anak-anak CN memang tidak lekang dengan handphone masing-masing. Kalau si abang dengan alasan kelas online, adiknya pulak sibuk nak tengok youtube sebab jeles abang asyik tengok handphone je....

Read More

Review Safer Optics Anti Blue Light Eye Wear

Setiap hari kita buka hadiah yang paling indah iaitu sepasang mata kita. Huda didik anak-anak jaga mata dengan sebaiknya supaya mata mereka sentiasa sihat dan bebas masalah mata sampai besar...

Read More

Jom Lindungi Mata Anak dengan Cermin Mata Anti Blue Light

Cermin Mata Anti Blue Light | Anak suka main gadget? Jika ya, ini memang dilema yang normal dialami oleh ibu bapa zaman sekarang termasuklah ciktom. Walaupun kekadang kita sedaya upaya...

Read More
translation missing: en.general.search.loading